Aan mij was de eer om deze Tondeuse te mogen uitproberen!
En ik moet zeggen wat een feestje is dat geweest zeg.
Het begon al bij het uitpakken van de doos, tot mijn verbazing kwam er een flinke stevige soort van reisetui tevoorschijn. Toen ik deze openritste wist ik niet wat ik zag! Zoveel extra opzetkammen die erbij horen.
Ik vond het wel ietsjes lastig om uit te vogelen welke opzetkammen nou precies bij elkaar hoorden. En welke je nou precies wanneer zou moeten gaan gebruiken. Wat mij betreft zou de handleiding wel wat duidelijker mogen zijn.
Maar uiteindelijk is het wel allemaal gelukt dankzij een aantal zeer geduldige huisgenoten(hahaha).
De tondeuse zelf…… Joh wat ligt die lekker in de hand, zeker niet zo zwaar als mijn vorige tondeuse van een zeer bekend merk. Een wereld van verschil. zelfs met mijn vrij kleine handen kan ik het apparaat heel goed hanteren en vooral heel behendig door het haar heen bewegen. Ideaal is ook dat de tondeuse zowel snoerloos als
met snoer gebruikt kan worden. Ik was aangenaam verrast hoe lang de tondeuse op de accu werkt. Ik heb met 1x een vol opgeladen tondeuse heel wat klanten kunnen “knippen” om daarna moeiteloos met snoer verder te gaan. Dit is wat mij betreft een dikke pluspunt hoor.
Wat ik ook nog wil vermelden is dat de extra opzetkammen met een stevige klik vast komen te zitten op de tondeuse, de kammen blijven zitten waar ze zitten en verroeren zich niet! Ook dat heb ik wel anders meegemaakt. Niks geen kans op happen uit het haar of ineens een landingsbaan op het hoofd van je klant.
Als ik naar de prijs kwaliteit verhouding kijk.... Helemaal prima! Ik zal deze tondeuse bij iedereen aanraden! Ik weet zeker dat je er geen dag spijt van zult hebben!
Pluspunten
- zowel met als zonder snoer te gebruiken
- zeer mooie overgangen
- vrij licht in de hand vallend
Minpunten
- misschien té veel opzetkammen?